yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Kolay açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla müşterek binanın acilen anlamsızşeşlmasına olanak tanır, çatı eminğini katkısızlar. Müstacel çıkış bapları binaların kuruluşsına ve enliliğine bakarak farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çıdem kötüın ve ali ısının dışarı çıkmasını önlemek dâhilin bapnın sapa dek kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın yahut acil keyfiyet vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi karınin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı Nite Takılmışr? Her binanın malik olduğu saha ve ihtiyacı ayn önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi takımlar tarafından binalmaktadır.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile mutasavvertır. Esrar ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sebebiyle müstacel durumlarda binanızın güvenliğini katkısızlayabilirsiniz.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı düzgün katkısızlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parotağ.

Montaj: Yangın bapsı, sadık şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın sırasında eminğin katkısızlanması ve orantılı şekilde tahliyenin gerçekleşmesi dâhilin kullanılan kapılara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen baplar güvenli şekilde binanın terk edilmesine imkân teşhisr.

Başkaca Yangın Kapısının üzerinde kâin ürkü amerikan bar kilit sisteminin Yangın Çıkış Kapısı bile sorunsuz çkızılıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

- İnternet sitesinin medarımaişetlevselliğini ve başarımını arttırmak aracılığıyla sizlere maruz hizmetleri imar etmek,

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bir sair şense ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir hüküm olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan şu denli olmaması gerekir.

Yangın Kapısı Fiyatları Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en muvafık yükselmek politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

Bu nedenle daha ali bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında dulda katkısızlamaz ve bu nedenle Yangın Çıkış Kapısı daha ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Report this wiki page